utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETAŠI PIK PRIGREVICE RADE ZA NASTAVAK SEZONE

I pored toga što još nemaju zvaničan stav Rukometnog saveza Srbije, rukometaši PIK Prigrevice se spremaju za nastavak prvenstva kako u Drugoj ligi Sever, tako i u konkurenciji mlađih selekcija. Trener Milka Nikšić podelila je svakom pojedincu program rada tako da se oni mogu pripremati individualno i u svojim stanovima, kućama i dvorištima.

-Ne znamo šta će biti sa prvenstvom i čekamo odluku, ali moramo da budemo spremni ukoliko dođe do nastavka. Program koji sam pripremila obuhvata koliko-toliko fizičku spremnost svakog pojedinca, koji će moći lako i brzo da se uklopi u trenažni proces, napominje trener svih rukometnih selekcija PIK Prigrevice Milka Nikšić.

Razna su nagađanja oko toga kako bi izgledao nastavak, odnosno može li se drugi deo prvenstva, nakon ovolike pauze, regularno privesti kraju.

-Naša je obaveza da poštujemo odredbe onih koji vode saveze. Ako dođe do nastavka imaćemo kratke pripreme i nakon toga verovatno da će uslediti ubrzani ritam odigravanja utakmica. Iz tog razloga ne smemo se previše opustiti, pa se igrači pripremaju izlovani od ostalih i verujem da će biti spremni za sve ono što je pred nama. Ako se donesu neke druge odluke i ne bude se nastavilo prvenstvo, ovo što rade neće im škoditi, kaže Milka Nikšić.