ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETAŠICE RAVANGRADA PORAŽENE U KOMŠIJSKOM DERBIJU ZAČELJA

RK Ravangrad-RK Laki (Crvenka ) 28:31

I poslednju priliku u traženju spasa od ispadanja iz lige, rukometašice somborskog Ravangrada propustile su u nedelju uveče, kada su na svom parketu u GH Mostonga, poražene od ekipe LAKI iz Crvenke.
U utakmici dve, reklo bi se ujednačene ekipe, gošće iz najslađeg sela u Zapadnobačkom okrugu, sasvim zasluženo su rešile derbi susret u svoju korist i svojim rivalkama oduzele dragocene bodove, stekavši pri tom prednost na tabeli od tri boda na četiri kola pre kraja prvenstva.


Crvenčanke su u većem delu susreta bile u vđstvu, a u 57 minuti utakmice, igračice trenera Darka Boškovića su imale nerešen rezultat 27:27 i tada se činilo da će susret završiti neporažene, međutim gošće su zaigrale na pobedu i do kraja su sa četiri data gola obezbedile željeno iz ovog meča. Podatak, koji govori o broju dosuđenih penala 1o(8), u odnosu 3(2) u korist gošći ide u prilog tvrdnji da su sudije bile rigoroznije prema domaćinu, mada kod isključenja 7:11, više su kažnjene gošće. ž


Najefikasnije u redovima domaćih bile su Beljanski (7) i Vezmar (9), dok su na drugoj strani D. Radulović sa 8 i Jelenković sa 7 golova dale gotovo pedeset posto od ukupno postignutih golova za svoj tim na meču.

RAVANGRAD-LAKI 28:31 (12:14)

GH“Mostonga,. Gledalaca 100. Sudije:Musić i Djurašinović. Isključenja domaći 7, gosti 11. Sedmerci :domaći 3/2, gosti 10/8
Ravakgrad: Benjak 2, Orlić 2, Dokmanov, Lukić, Beljanski 7, Gagić 5, Lazić 3, Sadiković, Dokmanov, Vezmar 9, Basta.


LAKI: Jovović, Tatalović, Bulatović 3, Mišković, Lovre, Rabrenović 1, Račetović 3, M.Radulović 1, D. Radulović 8, Drakula, Maravić 2, Jelenković 7, Dimitrić 6.

V.Janković