nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

Savetovalište

Pozovite ili posetite naše savetovalište za besplatnu anonimnu pomoć i podršku u borbi protiv zavisnosti. Naš tim se sastoji od bivših zavisnika, koji pomažu i motivišu zavisnike kroz svoje lično iskustvo, i stručnjaka među kojima rade psiholog i socijalni radnik. Svaki poziv broja 0800-104-100 je potpuno besplatan i anonimnost je garantovana, bilo da je pomoć potrebna Vama ili nekome ko Vam je blizak.

Savetovalište organizacije „Izlazak“ realizovano je u okviru projekta “Biram oporavak”, koji sprovodimo zajedno sa organizacijama „Preporod“ iz Podgorice i „Proslavi oporavak“ iz Sarajeva, kao odgovor na trenutnu situaciju na polju problematike zavisnosti u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Odlučili smo se na realizaciju ovog projekta jer smo uočili nedostatake u sistemima podrške i tretmana ne samo marginalizovanoj grupi zavisnika i oporavljenih zavisnika, nego i deci i svih onih koji su pogođeni zloupotrebom droga u zajednici.

Implementaciju projekta omogućio je partner Svetska federacija protiv droga – WFAD (World Federation Against Drugs) uz finansijsku podršku švedskog foruma „Syd“.