subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

SEDMICA KOMŠIJAMA IZ SOMBORA

U drugoj prijateljskoj utakmici, koje se igraju u sklopu priprema za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina, juče su fudbaleri Bratstva 1946 savladali Radnički u Somboru sa 7:0. Prigrevčani su dominirali tokom čitavog susreta, što potvrđuje ubedljiv rezultat koji je plod maštovite i efikasne igre izabranika trenera Sretana Jeleta Vilotića. Posebno golgeterski raspoložen bio je Nikola Makar, strelac tri pogotka, Stamenković je postigao dva, a po jedan Ožegović i Nosković.

Po rečima Vilotića rezultat je bio u drugom planu, jer u ovoj fazi priprema bitniji je odnos igrača prema obavezana, pristup igri i fizička spremnost.

-Zadovoljan sam zalaganjem svih igrača koji su dokazali da sa pravom možemo da računamo na dobre rezultate u prvenstvenim susretima. Nećemo se zanositi ovom ubedljivom pobedom, već ćemo težiti da igra bude u svim segmentima tečna i dopadljiva za gledaoce. Ostalo je još dosta vremena da uigramo tim, a raduje me što se na treninzima svi maksimalno zalažu. Radimo u jednoj veoma zdravoj atmosferi i imamo podršku klupskih čelnika, što je takođe bitno za dobre rezultate, naglasio je Vilotić koji je oduvek težio da njegova ekipa bude maksimalno spremna i krajnje efikasna.

 

 

Povezano:  TEKSTILAC SA POBEDOM MOŽE OVERITI TITULU PRVAKA