četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SIMFONIJOM U F DURU PROTIV KIČA I ŠUNDA

U Velikoj sala Kulturnog centra Apatin u subotu, 17.oktobar sa početkom u 11 časova biće prikazana predstava „Simfonija u F duru iliti mala lekcija protiv šunda“ nastala kao autorski rad Cvetina Aničića, diplomiranog pozorišnog umetnika.

Premijera predstave je izvedena 04.decembra 2018.godine na festivalu monodrame za decu u organizaciji Zmajevih dečijih igara u Novom Sadu i osvojila je prvo mesto kao najbolja monodrama za decu i malo starije koja na komičan način upoznaje publiku sa svetskim kompozitorima klasične muzike kao što su Mocart, Bah, Betoven, Vivaldi, dok je centralni lik u predstavi čuveni kompozitor Domeniko Đuzepe Skarlati. Kroz ovu divnu predstavu publika će imati priliku da se upozna sa značajem klasične muzike kroz period odrastanja i kako voditi borbu protiv kiča i šunda koji nas okružuje.

Broj mesta je ograničen u skladu s preporučenim merama Vlade Republike Srbije a blagajna je otvorena od 9.30 časova, cena karte je 150 dinara, uz molbu publici da poštuju mere zaštite.