sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOBODAN BAČIĆ U STRUČNOM ŠTABU BAČKE IZ BAČKE PALANKE

BAČO SPREMAN ZA VELIKA DELA

Jedan od najboljih igrača apatinske Mladosti svih vremena, a kasnije i veoma uspešan trener Slobodan Bačić pojačao je stručni štab Bačke iz Bačke Palanke. Prošlogodišnji superligaš angažovao je Apatinca za prvog pomoćnika Trivi Iliću, inače šefu stručnog štaba Bačke, a u nameri da se već naredne sezone vrati u elitno društvo.

Bačić je imao sjajnu fudbalsku karijeru koju krasi igranje u Super ligi, a kao trener se dokazao u više navrata, što očigledno nije ostalo nezapaženo. Naime, sa OFK Odžacima i prigrevačkim Bratstvom 1946 osvajao je titule prvaka Srpske lige Vojvodina, a OFK Mladost je iz najnižeg ranga doveo do vrha Vojvođanske lige Sever.

Dobar rad nije ostao nezapažen, Slobodan Bačić

Zadovoljan sam prijemom i onim što sam video. Klub je sjajno organizovan i ono što je posebno bitno klupske ambicije se donekle poklapaju sa mojim ličnim. Drago mi je što sarađujem sa Trivom Ilićem od koga mogu mnogo toga naučiti, jer je reč o vrhunskom stručnjaku, prve su reči Bačića koji ne krije oduševljenje sa prijemom i načinom klupskog rada.

Bačiću je nove obaveze rado prihvatio, jer sebe vidi u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, a Bačka je očigledno mesto gde će se moći dokazati. Sasvim je izvesno da su angažovanjem Bačića obe strane dobile mnogo, jer je poznato da je Apatinac odan radu i da obaveze shvata krajnje ozbiljno, a Bačka najavljuje mnogo veće domete od trenutnih, što donekle garantuje uspeh.

-Verujem da ćemo uspeti da ispunimo klupska očekivanja, jer je ekipa veoma kvalitetna i dobro se radi. Svi smo spremni da podredimo lične interese klupskom uspehu i da povratimo status koji klub zaslužuje. Bačka Palanka je grad koji voli fudbal, ima bogatu tradiciju i mnogo je uložila u razvoj sporta, pa se iskreno nadam da će i FK Bačka biti deo celokupnog upeha, poručuje Bačo.