nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGA SPREMNA ZA SRPSKU LIGU

Fudbalseri Sloge iz Čonoplje odradili su znalački poslednju proveru pred, najpre utakmicu kupa koja sledi u sredu u Zrenjaninu, a onda i za debi u društvu sprskoligaša. Oni su sa 2:0 savladali Bačku 1901 u Subotici i na taj način dokazali da nisu slučajno među srpskim trećeligašima.

Milovan Vukas strelac prvog gola za Slogu

Po izuzetno toplom vremenu koje je bilo teško za igru, Čonopljenci su bili bolji rival i ostvarili su bitnu pobedu koja će im puno značiti na samopouzdanju, jer su u ranijim utakmicama, u dva navrata, igrali protiv somborskog Raničkog 1912 koji je objektivno rečeno u ovom trenutku znatno bolji tim, pa su doživeli neuspehe i nisu mogli realno proceniti svoje domete. Kako navode iz tabora Sloge ova utakmica im je pomogla da vide gde se po kvalitetu nalaze, i nakon prikazane igre, shvatili su da mogu sa mnogima ravnoprevno da se bore i da imaju realnih izgleda da zauzmu mesto u sredini tabele.

Vladimir Bajčev, postavio konačnih 2:0 za Slogu

Inače, Sloga je povela u prvom delu igre prelepim pogotkom mladog Vukasa koji je uspeo da nadmudri svog čuvara i manirom iskusnog strelca pogodi mrežu golmana Bačke 1901. Konačnih 2:0 za Slogu postavio je Bajčev iz jedanaesterca. Treba napomenuti da Čonopljanci nisu mogli računati na povređene Ninkovića, Peruničića, Stojkovića i Lazića, a nastupili su u sastavu:Bulović, (Šepić), Bajčev, Konjović (Tabajica), Cvetković, (Sopožnijičenko), Vidović, Stanković, (Grgić), Vukas, (Mančić), Simić, (Milošević), Makar, (Rančić), Vuković, (Rebić), Bojić, (Radmanović)