subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SOMBORCI REALNI U ANALIZI UTAKMICE

Radni dan na Gradskom stadionu u Somboru nakon remija u Novim Kozarcima sa tamošnjom Slobodom 1:1, za fudbalere Radničkog 1912 protekao je uobičajno. Svesni da se vreme ne može vratiti i da je gubitak dva boda sada već prošlost, igrači i stručni štab žele što pre da misli usmere ka onome što dolazi.

-Dešava se to u fudbalu da imate inicijativu, stvarate prilike, delujete kao mnogo bolja ekipa, ali ne uspete da osvojite bodove. Iz ovoga moramo da izvučemo pouku i da već u subotu ispravimo neke greške koje su nas koštale dva boda. Obavili smo razgovore, analizirali učinak i predpostavljam da znamo šta trebamo otkloniti kako ponovo ne bi došli u situaciju da se ispromašivamo i da jurimo zaostatak, kaže strateg Radničkog 1912 Nebojša Maksimović.

Sve je to fudbal, strateg Radničkog 1912 Nebojša Maksimović

Sličnog, pre svega realnog, shvatanja su i ostali prvotimci koji ne beže od odgovornosti i najavljuju mnogo bolje izdanje već u subotu kada dočekuju Borac iz Sakula.

-Moramo dati sve od sebe i pobediti. Verujem da smo kvalitetniji i spremniji od rivala i to ćemo dokazati na terenu. Sve ostalo što bih rekao bilo bi suvišno. Zeleni tepih je najmerodavnije mesto za dokazivanje i već u subotu je prilika da uvećemo bodovni saldo, reči su Ognjena Švelje od koga se očekuje da bude pokretač ekipe.