subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

SOMBORSKA MLADOST (RADNIČKI) DOČEKUJE MLADOST IZ BAČKOG PETROV

Na vojvođanskom Severu narednog vikenda

Somborski golobradi mladići, sa trojicom starijih igrača, okupljenih u fudbalskom klubu Radnički, narednog vikenda pred svojim navijačima dočekuju Mladost iz Bačkog Petrovca u drugom kolu prvenstva vojvodjanskog Severa. Biće to meč poletnih i mladih Somboraca sa jedne i iskusnih i ambicioznih gostiju sa druge strane i ujedno susret dve ekip, koje su u prvom kolu startovale pobedom.

Somborci su doneli bodove iz Vrbasa (1:3) dok su Petrovčani slavili na domaćem terenu protiv ekipe iz Bačkog Brestovca (2:0). Njihov međusobni susret na Gradskom stadionu u Somboru biće ujedno test za proveru stvarnih vrednosti mladog somborskog četvoroligaša, koji je i ovoga leta ostao bez nekolicine svojih standardnih igrača. Golman Bulović, zatim Sazdanić i Kovačević su prešli u Radnički 1912, a kapiten Resanović i golgeter Lučić su pristupili čonopljanskoj Slogi. Od novajlija, bolje rečeno povratnika, klubu su pristupili iskusni Slaven Lakić i Damir Vuković, koji je ujedno i trener prvog tima, i Saša Zorica, mladi napadač, koji se vratio iz OFK Šikare.
Navijači Radničkog sa velikim nestrpljenjem žele da vide svoje ljubimce na delu i da daju podršku mladom satavu Somboraca u vrlo važnoj, premijernoj utakmici novoga prvenstva u Somboru.
Suret Radnički-Mladost počinje u 17,00 sati, a sudće trojka:ČAPKO,SABO i MARAVIĆ.

Povezano:  RADNIČKI 1912 PROTIV OMLADINCA JURI LIČNI REKORD