petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SRETEN JELE VILOTIĆ NIJE VIŠE TRENER BRATSTVA 1946

Od srede Sreten Jele Vilotić nije više trener Bratstva 1946. Naime, on je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba i kako navodi iz privatnih razloga.

-Vreme provedeno u Bratstvu 1946 je period koji ću dugo pamtiti. Smatram da smo dobro radili i da je taj rad propraćen uspešnim rezultatima. Ostavku sam podneo iz privatnih razloga i rastali smo se u jednoj prijateljskoj atmosferi. Verujem da će klub nastaviti sa uspešnim rezultatima i da će na kraju sezone biti na vrhu tabele Srpske lige Vojvodina, kaže sada već bivši trener Bratstva 1946 Sreten Vilotić.

Uprava kluba brzo je reagovala, pa je na mesto prvog trenera postavila Životu Gavrilovića dosadašnjeg Vilotićevog zamenika, koji je u više navrata obavljao tu funkciju.

Preuzeo ekipu, Života Gavrilović

-Gavrilović je dugo u klubu i upoznat je sa kompletnom situacijom, kao i sa kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Verujemo da će uspešno voditi ekipu jer mu to nije prvi put da preuzima ulogu prvog trenera. Pripreme su u punom jeku i nemamo vremena za bilo kakve eksperimente, ističe sekretar FK Bratstvo 1946 Igor Narančić.