petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SUTRA APATINSKI „KLINCI“ NA VELIKOM ISPITU

Sutra najmlađa generacija apatinske Mladosti odlazi na veliki međunarodni turnir Četvrti Kup „Vujadin Boškov“ Novi Sad. Za dečake rođene 2011. godine, pred kojima je tek fudbalska budućnost, sa nestrpljenje isčekuju trenutak kada će istrčati na teren i odmeriti snage sa rivalima, koji su, objektivno govoreći u ovom trenutku favoriti. Apatinci nisu imali sreće prilikom žrebanja, ali to ne umanjuje motiv dečaka koji obećavaju da će dati sve od sebe.

Apatinsku ekspediciju predvodiće trener Petar Bursać koji smatra da ovakav i turniri sličnih kvaliteta mogu mnogo da pomognu u napredovanju svakog pojedinca.

Nismo imali naklonjen žreb, ali se nismo prijavili da bi osvajali neke nevažne diplome, već da objektivno proverimo gde nam je mesto i koliki su nam dometi. Ovo iskustvo će nam dobro doći za dalji rad. Raduje me što su deca spremna i idemo da se nadigravamo. Oni sa velikim nestrpljenjem isčekuju ovaj turnir, a to je u ovom trenutku smisao našeg druženja. Pokušaćemo da što bolje prezentujemo naš klub, kaže Bursać.

Raspored utakmica: