subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SUTRA KREĆE LOPTA SA CENTRA

POČINJU BORBE ZA BODOVE

Sutra, 18. avgusta tačno u 17 časova počinju takmičenja u srpskim i vojvođanskim fudbalskim ligama. Prigrevačko Bratstvo 1946, koje se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina, startuje u Bačkom Jarku protiv domaće Mladosti. Početak samo na papiru lak, a sve ostalo ukazuje da će četa trenera Sretena Jeleta Vilotića imati težak zadatak da ostvari pobedu i trijumfalno započme sezono od koje se očekuje puno.

Saša Korać, sportski direktor Bratstva 1946 sa pravom očekuje dobre igre i pobede

Nije tajna da se klub, u kome je veoma ambiciozno rukovodstvo na čelu sa sportskim direktorom

Od sutra novi izazovi, treneri Bratstva 1946 Života Gavrilović, Sreten Vilotić i Slobodan Cvetićanin

Aleksandrom Sašom Koraćem, opredelio za borbu za najviše mesto na tabeli, pa se od prvih utakmica očekuju dobre igre i naravno pobede. Razloga za takav optimizam je na pretek. Ekipa je sačinjena od kvalitetnih pojedinaca, kojima su ispunjeni svi obećani uslovi, dobro se radilo i prikazane su vrhunske igre u većini kontrolnih susreta, pa je za očekivati da igrači od samog starta shvate šta su im obaveze. Po rečima trenera Vilotića, konkurencija za svako mesto u timu je velika i klub na raspolaganju ima dovoljan broj igrača za napornu sezonu.

Dok Prigrevčani gaje šampionske ambicije, pred apatinskom Mladosti je obaveza da izbegne ugroženu zonu na tabeli Vojvođanske lige Sever i da tokom prvenstva stvara mlade igrače koji će u jednoj od narednih sezone biti okosnica tima. Za trenera Slobodana Bačića biće to novi izazov, a očekivanja su da ekipa

Obezbediti opstanak i svoriti mladi tim, težak ili lak zadatak, znaće se vrlo brzo, treneri Mladosti Slobodan Bačić i Branko Bursać

ispuni taj zadatak i već od sutra krene sa dobrim rezultatima protiv Poleta u Karavukovu.

Navijači oba kluba imaće priliku da na delu vide svoje miljenike u sledećem, drugom kolu kada oba tima igraju kao domaćini. Prigrevčani će biti domaćini ČSK iz Čelareva, dok će Mladost ugostiti Budućnost iz Gložana.