nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SVE O ZIMSKOM TURNIRU „APATIN 2018/19“ – KONAČNI REDOSLEDI, LISTE STRELACA, RASPORED KOLA…

U subotu uveče okončana su takmičenja u svim kategorijama, sem kod veterana, u grupnoj fazi. Iskreno govoreći nije bilo nekih većih iznenađenja, ali je opšta konstatacija da mlađi igrači nadolaze i da će narednih godina biti dosta interesantno a i neizvesno. U seniorskoj grupi „A“ Padrinosi su bili neprikosnoveni što potvrđuje maksimalan učinak od pet pobeda. Savulja je jedino na startu poražena od lidera, a nakon toga ostvarene su sve pobede. Otpisani su uspeli da se plasiraju kao treći na tabeli, ali stiče se utisak da će pravu snagu pokazati tek u narednim susretima kada budu kompletni. Drugi nosilac grupe Česma invest tek u poslednjem kolu je obezbedila prolaz protiv mladića iz Gurmana, dok je Matrix razočarao.

U grupi „B“ sve do poslednjeg kola se nije znalo ko će biti prvak, a ko ispasti. Na kraju je Picerija Zamak kao jedina neporažena ekipa u grupi zauzela prvo mesto, drugi su fudbaleri JV058 Prigrevica, treći Auto tim Grandić, a četvrto mesto pripalo je FK Bratstvo 1946.

Kod kadeta Česma invest je uknjižila sve pobede 15 bodova, FK Mladost 12, Zlatara Anais 6, El Brako 6, FK Terekveš 3 i BSK 3.

Pioniri su odigrali svoje polufinalne utakmice i za naslov prvaka boriće se Nelkorp i Sporting, a za treće mesto Bjonda i Sirovci.

Na listi strelaca vode:

PIONIRI: Vladimir ZANZE (Nelkorp) 9, Nemanja Stupar ( Sporting) 8, Veljko Kaurin (Sporting) 7

KADETI: Predrag POPOVIĆ (FK Mladost) 6, Nemanja VIDAKOVIĆ (Česma invest) 5, Vladimir BAČIĆ (Ćesma invest) 4, Robert GELER (Česma invest) 3

SENIORI: Stefan MIŠKOVIĆ (Picerija Zamak) 8, Nikola KNEŽEVIĆ (Picerija Zamak), Dušan MAČKIĆ (Picerija Zamak) i Dragan HOSCIESLAVSKI (Padrinosi) po 5, Vladislav LUKIĆ ( Savulja) i Slobodan BOJIĆ (Padrinosi) po 4.

Turnir sa nastavlja 8. januara, a sastaju se:

Veterani 16,00 Zaboravljeni – APA Apatin i od 16,40 Picerija Zamak – Česma invest.

Seniori:

17,20 (A1) Padrinosi – (B4) FK Bratstvo 1946

18,10 (A2) Savulja – (B3) Auto tim Grandić

19,00 (A3) Otpisani – (B2) JV058 Prigrevica

19,50 (A4) Česma invest – (B1) Picerija Zamak

Učesnici turnira moraju obratiti pažnju na veoma bitno obaveštenje. Naime, organizator je zauzeo isti stav prema svakoj ekipi, pa je doneta odluka da one ekipe koje su menjale sastave, a nisu izvršile doplatu za izmenu spiska igrača, neće moći da nastave takmičenje dok ne izmire svoje obaveze.

Eventualne nove izmene sastava, nakon grupne faze, iznose 2.000 dinara po igraču, a mogu se prijaviti najviše dva nova igrača po ekipi.