subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ŠVELJO I STANKOVIĆ U RADNIČKOM 1912

Ognjen Šveljo i Dejan Stanković doskorašnji prvotimci prigrevačkog Bratstva 1946 postali su članovi somborskog Radničkog 1912. Igrači koje bi svaki trener poželeo u svom sastavu braniće boje kluba sa velikim ambicijama i nema sumnje da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo.

-Klupske i naše ambicije su se poklopile. Dobro smo primljeni u novu sredinu, klub je više nego ozbiljno organizovan i za sada sve deluje onako kako dolikuje jednom vrhunskom sportskom kolektivu. Biće nam drago ako damo doprinos u pohodu na prvo mesto, jer nam je predočeno da Radnički 1912 želi da uđe u Prvu ligu Srbije, poručuje tandem Šveljo – Stanković.

Ognjen Šveljo, pojačanje Radničkog 1912

 Obojica su tokom biravka u Prigrevici stekli veliki broj prijatelja, svojim igrama i zalaganjem osvojili srca navijača i ostavili su dubok trag u prigrevačkom fudbalu.

Dejan Stanković Gatuzo, igrač od zadatka i poverenja

-Želim da istaknem sjajnu saradnju sa Sašom Koraćem koji je godinama unazad vodio Bratstvo 1946 i da poželim da više klubova ima takvog lidera. On je svojim radom i autoritetom doprineo da se fudbal, koji je u jednom momentu bio na veoma niskim granama, uzdigne u celom okrugu. Za mene je vreme provedeno u Prigrevici nešto najlepše što sam do sada doživeo u fudbalskoj karijeri. Nadam se da će u skoroj budućnosti fudbal u ovom selu ponovo zauzeti ono mesto koje mu pripada, a to je Srpska liga, kaže Ognjen Šveljo, a istog razmišljanja je i Stanković koji ne krije da mu je Prigrevica i period proveden u njoj nešto prelepo i da mu je drago što je bio deo onog tima koji je harao Srpskom ligom Vojvodina.