ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEKSTILAC POJAČAVA SVOJE REDOVE – UZ LIŠČEVIĆA DOŠAO I STANKOVIĆ!

Već sada je izvesno da će odžački Tekstilac, član Vojvođanske lige Sever, biti znatno jači u prolećnom delu sezone u odnosu na nedavno završenu jesen. Pored Zlatka Liščevića (29) iskusnog Somborca koji je protekle tri godine nastupao za Trajal iz Kruševca, od juče je pristupnicu klubu potpisao Dejan Stanković doskorašnji prvotimac Sloge iz Čonoplje. Stanković, ili kako ga u krugu prijatelja zovu Gatuzo, važi za jednog sjajnog vezistu koga krase upornost, veliki talenat i disciplina u igri. Miljenik publike i mnogih trenera ostavio je odličan utisak igrama za prigrevačko Bratstvo 1946 gde je nastupao tri i po godine.

Dejan Stanković Gatuzo, igrač koga bi poželeo svaki trener

Obojica su brzo pronašli zajedničke interese sa klubom i u razgovorima sa čelnicima Tekstilca, koga su zastupali glavni finansijer Erić, potom Đurković i trener Bačić dogovoreno je da u narednom periodu oni brane boje odžačkog kluba.

-Poklopile su nam se želje, pa smo se brzo dogovorili oko uslova, tako da smo i zvanično postali članovi Tekstilca, reči su ova dva sjajna fudbalera, a Liščević je dodao da je njegovoj odluci, doprinela i činjenica da će sad biti bliži porodici koja živi u Somboru, gde je počeo da se bavim biznisom, dok je Stanoviću od ranije mesto boravka Odžaci gde je već boravio i nastupao za OFK Odžake i gde je stambeno obezbeđen.