ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEKSTILCU BOD U TOVARIŠEVU

Vojvodina (T) – Tekstilac 1:1 (1:0)

Strelci: Familić 8. (Vojvodina T). Simić 85. 11 m (Tekstilac).

Vojvodina (T): Bugarski, Nikolić, Ramić, D. Ranisavljev, Turi, M. Ranisavljev, Vulić (Cvijić), Vučić (Milićević), Vujanović (Milovanov), Familić (Jovanov), Nenadić (Stanojev).

Tekstilac: Ignjatović, Dakić (Radojičić), Gostović (Stokić), Simić, Božičić, Pešić, Prelić (Jovanović), Kulić, Popović, Mitrović (Ilić), Stevanović

I pored toga što su oslabljeni, neigranjem nekolicine standardnih prvotimaca, otputovali u Tovariševo na duel sa domaćim Vojvodinom, fudbaleri Tekstilca vratili su se kući neporaženi. Domaćin je poveo u osmom minutu golom Famića i tu prednost je držao sve do 85. minuta a onda je Simić izjednačio sa bele tačke. Odžačani mogu biti zadovoljni krajnjim ishodom, jer su zbog dodatnog uvedenog vanrednog stanja lišeni redovnih treninga, odnosno obavljaju ih u dosta otežanim uslovima, pa je bod dobro došao. Sa utakmicom manje Tekstilac se nalazi u donjem delu tabele Vojvođanske lige Sever, a u sledećem kolu Odžačani su domaćini Vrbasu koji je bez bodova. Ta utakmica se igra u subotu na stadionu “Goran Nesvanulica – Klipi” u Prigrevici.