subota, 25 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEŽAK VIKEND ZA KUGLAŠE I KUGLAŠICE

U četvrtom kolu Super lige za kuglaše i kuglašice, koje je na programu ovog vikenda biće veoma teško za apatinske ekipe. Kuglaši Apatina gostuju u Kragujevcu istoimenoj ekipi koja je godinama unazad u vrhu tabele i konstantno se bori za najviši plasman, dok će Apatinke gostovati Vojvodini iz Novog Sada koja je jedna od najboljih ekipa u državi.

U prvoj ligi Srbije, grupa Vojvodina takođe su na programu susreti četvrtog kola. Somborski Vihor je ponovo domaćin. Somborci će u Kljajićevu ugostiti ekipu Vijvodine iz Bačkog Gradišta i za očekivati je da presudno bude poznavanje domaće staze koja bi mogla da odluči pobednika.

Kordun iz Klajićeva će i ovog kola na gostovanje. Kordunaši odlaze u Kovačicu domaćoj Slaviji. Kordun u čijim redovima igraju Milan Jovetić koji se vratio u matični klub i sa 624 oborena čunja u prošlom kolu pokazao da je pravo pojačanje, potom Basara, Dragojević , Nikola Blagojević, Marko Jovetić, Nenad Blagojević i Karagaća sa opravdanim optimizmom odlazi na ovo gostovanje, jer su rešeni da ove sezone pokušaju osvojiti titulu prvaka i povrate nekadašnji renome kljajćevačkog kuglaškog sporta.