utorak, 28 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U ČONOPLJI MREŽE MIROVALE A ISKLJUČENI TRENERI

SLOGA – OFK VRŠAC 0:0

Igralište u Čonoplji

Sudija: Zorić (Zrenjanin)

Žuti kartoni: Stojaković, Cvetković, Rančić (Sloga), Grek i Spasić (Vršac)

Crveni kartoni: Jokanović (trener Sloge), Mijailović (trener OFK Vršca).
Sloga: Šepić (Bulović), Rančić (Sapozničenko), Simić (Grgić), Stojaković (Ninković), Vuković, Makar, Ponjević, Cvetković, Bajčev, Purić, Bojić
Vršac: Jeveričić, B. Blagojević, Beljin, Kačarević, Grek (V. Blagojević), Sarajlić, Spasić, Lazevski (Ivković), Matković (Ilić), Vujić (Pupović), Osmanović (Stankov)

Da je bilo malo više sreće, a i da se u 82. minutu oglasila pištaljka sudije Zorića, kada je u kaznenom prostoru gostiju oboren Ponjević, mogla je Sloga iz Čonoplje u 5. kolu Srpske lige Vojvodina da uknjiži prvu trećeligašku pobedu. Na žalost, do premijernog trijumfa fudbaleri Sloge moraće da pričekaju još malo, ali ono što raduje pristalice kluba je htenje i zalaganje igrača tokom čitavih 90 minuta i sasvim je izvesno, da ukoliko nastave sa takvim pristupom igri i obavezama, uspesi će brzo doći.

Debitovao crvenim kartonom, Slobodan Jokanović

Duel sa OFK Vršcem protekao je u terenskoj incijativi fudbalera Sloge koji su imali nekoliko prilika koje su mirisale na pogodak, ali nedostajala je doza sreće da bi se lopta našla u mreži gostiju. A onda je usledio sporni momenat iz 82. minuta. Ponjević se našao u izglednoj prilici da uputi loptu ka golu gostiju, međutim na njega je startovala odbrana gostiju, čini se grublje od dozvoljenog, pa se očekivala najstrožija kazna, ali je arbitar iz Zrenjanina samo odmahnuo rukom što je izazvalo burno negodovanje domaćina. Epilog spornog momenta je crveni karton za trenera Sloge Slobodana Jokanovića koji je debitovao na klupi Sloge. Ista sudbina zadesila je i gostujućeg trenera nekoliko minuta kasnije.

Sloga ima tri osvojena boda, a u sledećem kolu gostuje u Subotici ekipi Bačke 1901.