utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U ČONOPLJI OGORČENJE NA DELENJE (NE)PRAVDE

SLOGA – OMLADINAC 0:2

Utakmica 23. kola Srpske lige Vojvodina, koja je odigrana juče u Čonoplji između domaće Sloge i Omladinca iz Novih Banovaca okončana je pobedom gostiju od 2:0. Domaćin kome su bodovi bili više nego potrebni ni jednom rečju nema zamerke na borbenost i zalaganje gostujućih igrača, koji su se prijatno osećali tokom čitavog boravka u Čonoplji i koji su sa terena ispraćeni aplauzom, ali zato smatraju da je bitno da se što pre reaguje i spreče ovakva suđenja.

Čonopljanci smatraju da je sudijska trojka na čelu sa Dušanom Pjevcem iz Temerina i pomoćnicima Predragom Rađenom Novi Sad i Markom Grujićem Petrovaradin imala jasan cilj u ovoj utakmici i da su sudili za nekog trećeg. Gostima u nije trebala njihova pomoć, jer su igrači Sloge igrali ispod svog nivoa, a podlegli su konstantnim provokacijama od strane pomenutih delilaca (ne)pravde koji su iz minuta u minut povećavali gnem domaćina. Na kraju su teatralno glumili žrtve, pa su insistirali da ih sa stadiona isprati policija, jer im je navodno bila ugrožena bezbednost. U Slogi vlada ogorčenje, jer kako navode niko nema prava da im zabrani da se takmiče u Srpskoj ligi, a ako je neko već doneo takvu odluku zahtevaju da im se to javno saopšti kako ne bi trošili društvene pare na totalno neregularno takmičenje.

Da je „kuhinja“ počela i da se zahuktava, moglo se naslutiti u prošlom kolu kada je Kozara iz Banatskog Velikog Sela dala saopštenje (objavljeno na ovom sajtu), a ta ista Kozara se brzo konsolidovala i  juče je savladala Dinamo u Pančevu sa 2:1!

Sloga je nakon ovog poraza dosta pogoršala svoj počožaj na tabeli, a u sledećem kolu gostuje odličnom OFK Vršcu koji je u vrhu tabele.