četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U SUBOTU KREĆE LOPTA SA CENTRA U MALOM FUDBALU

APATINCI STARTUJU U NOVOM SADU

Nakon letnje pauze, u subotu igrači apatinskog kluba Apa-futsal započinje takmičenje u Futsal grupi Vojvodine grupa Zapad. Apatinci gostuju u novosadskom Spensu ekipi KMF “Novi Sad”, gde kreću u borbu za plasmen među četiri najbolje ekipe na tabeli.

Naime, ove godine u grupi sa Apatincima se nalazi još sedam ekipa i na kraju dvokružnog takmičenja, četiri prvoplasirane ekipe igraju pley-ofu, dok će četiri slabije plasirane ekipe nastavljaju takmičenje u play-outu , zajedno sa ekipama iz Futsal lige Vojvodine grupa istok.

Jako je bitno plasirati se među četiri najbolje ekipe, jer je to ujedno viza za narednu sezonu gde će učesnici pley-ofa naredne godine igrati u trećoj ligi Srbije dok će preostale ekipe biti svrstane u  četvrti – poslednji rang takmičenja. Prevashodni cilj i minimum koji je zatražen od igrača je plasman u play off. U proteklom prelaznom roku klub su pojačali Molnar, Timar, Faber, Rančić, Medić, uz omladince Biljetinu i Pranjića. Očekujemo da uz starosedeoce podignu nivo igre iz prošle sezone i donesu radosti našim navijačima, navodi prvi čovek Apa-futsala Branislav Milojičić