utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U SUBOTU MLADOST DOČEKUJE VRBAS

VEĆ NA STARTU PROTIV FAVORITA

Letnja pauza u fudbalskim prvenstvima privodi se kraju. U subotu lopta kreće sa centra i u Vojvođanskoj ligi Sever gde se takmiči apatinska Mladost i već na startu igrači ovog kluba imaće prvi veliki ispit. Apatinci od 17 časova na svom terenu igraju protiv Vrbasa, ekipe koja se ubraja u red favorita za naslov prvaka. Vrbašani gaje ambicije da povrate nekadašnji rejting kluba, a na tom putu im predstoji da preskoče ovaj rang takmičenja.

Apatinci u novu sezonu ulaze sa dosta skromnijim ambicijama, ali ne i sa istaknutom belom zastavom, već u nameri da se bore u gornjem delu tabale i da omoguće mladim igračima da se nametnu i izbore svoje mesto u startnoj postavi.

Bačić, Torbica i novi strateg Apatinaca, Aleksandar Kesić

Pod vođstvom novog trenera, debitanta Aleksandra Kesića, fudbaleri apatinskog kluba pokušaće da ostvare što bolji plasman, a to podrazumeva da odigraju dobro i protiv favorita poput Vrbasa. U pripremnom periodu radilo se sasvim dobro, jer je deo odrađen u Sokobanji, a odigrano je i nekoliko kontrolnih susreta. Sastav tima ostao je donekle isti kao i minule sezone, uz napomenu da su klubu prišli Damir Dulić i Nemanja Zlatković, kao i povratnik Stefan Ožegović. Klub je jedino napustio Kristijan Timar.

Iz kluba apeluju na navijače da dođu u što večem broju i da svojim podrškom pomognu fudbalerima da ostvare pozitivan rezultat i od starta krenu ka bezbednoj zoni na tabeli što će omogućiti bezbrižno igranje i veliku priliku da se vremenom u ekipu uvrste mladi fudbaleri.