utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

UBEDLJIVA POBEDA KUGLAŠICA APATINA

APATIN – SINGIDUNUM (Beograd) 2:0 (7:1)

 3211:2075 oborenih čunjeva

U susretu 7. zaostalog kola ženske Super lige za kuglašice Apatinke su iskoristile prednost domaće staze, ali i nesmotrenost predstavika gošći i sa ubedljivih 7:1 savladale Singidunumom iz Beograda.

U prvom paru je bilo nerešeno 1:1. Snežana Petrović (567) je uzela poen Ljiljani Kandić (546), a Marina Medić (507) je izgubila poen od Gordane Marinković(511) za četiri čunja.

Ekipa Singidunuma nije na vreme predala spisak drugog para, pa nisu imali pravo nastupa, samim time su izgubile dva poena, a Silvana Štulić je oborila (541) čunj, dok je mlada Noemi Heđbeli bila veoma dobra i srušila je 537 čunjeva. U trećem paru Nataša Nađ je uzela bod Anici Radaković (525) ,a Jelena Barać (519) je pobedila Milicu Antić (493).

Opravdala ukazano poverenje, mlada Noemi Heđbeli

Snežana Petrović je sa svojom rezultatom ušla u najbolju šestorku kola domaćina.

Apatinke su zadovoljne osvojenim bodovima, ali i činjenicom da su u ovom susretu zaigrale dve devojčice iz podmlatka koju su u svakom pogledu opravdale očekivanja.

Kuglašicama Apatina su ostale još dve zaostale utakmice kako bi odigrale isti broj utakmica kao i ostale ekipe, sa Bačkom iz Novom Sada gde gosuju već sledećeg vikenda i sa Banatom iz Zrenjanina.