nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

UKLJUČITE SE I VI!

Počeo sa radom Humanitarni bazar

HUG “Poklanjam srcem” je došlo na ideju da otvori “Humanitari bazar” gde će prodavati stvari, a čija će sredstva ići na račun organizacije i na taj način ćemo skupljati neophodan novac za potrebe organizacije, kao i za nadolazeće akcije.

Zamisao samog bazara je da prodaje stvari po nižim cenama, tako da svako sebi može priuštiti nešto iz bazara i ujedno dati svoj skroman doprinos organizaciji, koja će kasnije taj novac proslediti tamo gde bude bio neophodan. Takođe, jednom mesečno ćemo imati akciju poklanjanja stvari najažurnijim kupcima, kao i onima koji su dali svoj doprinos grupi! Sve u svemu biće jako puno iznenađenja u narednom periodu!   Intenzivno radimo na tome!

HUG je planirao da od dela sredstava koje skupi prodavajući stvari u bazaru, kupi kutije za skupljanje humanitarne pomoći. Za početak su nam neophodne tri takve kutije, jer za sada imamo tri mesta gde ih možemo postaviti.

Pridružite nam se i podržite našu ideju Humanitarnog bazara, jer ovo je samo početag našeg plana. Prava iznenađenja dolaze malo kasnije!

Vaš HUG “Poklanjam srcem”