subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

USPEŠAN VIKEND SOMBORSKOG RADNIČKOG

DESET OD MOGUĆIH DVANAEST

Protekli vikend za fudbalski klub Radnički iz Sombora bio je više nego uspešan i fudbaleri iz sve četiri selekcije i njihovi navijači imaju razloga za slavlje. Retko se kada desi da tri selekcije pobede (od toga dve u gostima) i da jedna uzme bod (isto u gostima).

Vladimir Martinović strelac pobedonosnog gola u Karavukovu

Desilo se to ove subote i nedelje, kada su ekipe somborskih crveno-belih uknjižile 10 od mogućih 12 bodova. Najstariji i najmlađi su igrali na strani, pioniri u Bečeju, u okviru Pionirske Lige „Sever“ odigrali nerešeno, a seniori u Karavukovu u trećem kolu Vojvodjanske Lige „Sever“ slavili sa 2:3 i sa devet osvojenih bodova iz tri kola nastavljaju prvenstvo u samom vrhu tabele.

Na domaćem terenu u nedelju su nastupili omladinci i kadeti u okviru četvrtog kola svojih liga, i svojim navijačima priredili radost osvajanjem novih bodova. Prvi su do pobede došli omladinci, koji su sa 2:0 savladali imenjaka iz Sremske Mitrovice, a dva sata kasnije kadeti su bili bolji od favorizovanih vršnjaka iz subotičkog Spartaka, i slavili sa 3:2.

V.J.

Povezano:  TEKSTILAC SA POBEDOM MOŽE OVERITI TITULU PRVAKA