nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

UZ SENIOR KARTICU NIZ POGODNOSTI ZA PENZIONERE U APOTEKAMA OPŠTINA APATIN I KULA

Nakon Beograda i Niša, projekat senior kartice je nastavio da se širi u Zapadnobačkom okrugu, te je nakon Apatina, zaživeo i u Kuli. Interesovanje privrednika i preduzetnika je veliko u svim mestima i upravo ta humanost na delu je ono što raduje ne samo penzionere koji su krajnji korisnici pogodnosti, već sve nas građane. Preduzetnici i privatna lica su  ti koji su penzionerima omogućili popuste i pogodnosti kroz projekat.

Jedan od prvih saradnika koji je prihvatio učešće u projektu je apoteka Galen pharm koja je pogodnosti penzionerima omogućila u svim svojim apotekama na teritoriji opštine Apatin i Kula. O tome kakve su reakcije penzioneri na pogodnosti koje su im omogućene smo razgovarali sa regionalnim menadžerom Galen pharm apoteka Sanjom Stanišić.

Zdravstvena Ustanova Apoteka Galen pharm kao jedan od vodećih lanaca apoteka u Srbiji postoji preko 10 godina, a trenutno raspolaže sa preko 70 maloprodajnih objekata na najatraktivnijim lokacijama koji se svakodnevno širi. Želja nam je da pružimo što kvalitetniju uslugu građanima, te nam se projekat Senior kartice dopao od početka jer su penzioneri u velikoj meri naši korisnici. U razgovoru sa farmaceutima koji rade u našim apotekama na teritoriji opštine Kula i Apatin čujem da su pogodnosti koje smo omogućili penzionerima prihvaćeni jako lepo i nadam se da ćemo u budućnosti uspeti i da proširimo tu listu. – rekla je Stanišićeva

Potsećamo da penzioneri u svim apotekama Galen pharm-a na teritoriji opštine Kula i Apatin imaju svakog dana 10% popusta na veliki broj proizvoda, akcijske cene na određene proizvode koji su deo Galen pharm lifleta, pogodnost prilikom podizanja lekova na recept – na 5 izdatih recepata dobija se vaučer od 100din koji se može realizovati u svim Galen pharm apotekama.