nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VEČERAS FINALA U SVIM KATEGORIJAMA

BOGAT PROGRAM ZAVRŠIĆE PADRINOSI I SAVULJA

Nakon 12 dana igre stiglo se do završne večeri turnira u malom fudbalu koji je organizovao Sportski savez opštine Apatin, a koji se odvijao u hali OŠ Žarko Zrenjanin. Za naslov najboljeg u seniorskoj konkurenciji boriće se Padrinosi i Savulja koji su sinoć uspeli da savladaju svoje rivale, pa će  u međusobnom duelu odlučiti kome će pored novčane nagrade od 100.000 dinara pripasti primat pobednika turnira „Apatin 2018/19.“

Padrinosi su do same završnice stigli ostvarivši sve pobede, a sinoć su u polufinalu slavili sa 5:2 protiv Otpisanih. Kao i do sada u redovima ovog tima nije bilo slabog pojedinca i nakon svega što su prikazali opravdano se nalaze u situaciji da postanu prvaci. Predvođeni sjajnim Srđanom Điđom Vukovićem Padrinosi iz utakmice u utakmicu deluju sve sigurnije, a ruku na srce tako nešto se i očekivalo, jer pored već pomenutog Vukovića tu su još Miroslav Paunović, Slobodan Bojić, Goran Milanović, Nemanja Rančić, Goran Vidaković, Milan Vujin, Nemanja Munižaba, Ivica Molnar, kao i golman – igrač i vođa tima Mladen Vuković koji odlično diriguje sa ovim uigranim i odličnim orkestrom.

Savulja je sinoć do finala stigla preko penala, jer je susret protiv Česme invest u regularnom toku završen 3:3, pa je odluka pala sa sedam metara. Inače taj susret je obilovao sa dosta uzbuđenja i u pojedinim trenucima se činilo da su Somborci jednom nogom u finalu, jer su vodili sa 2:0, ali su fudbaleri Česma investa uspeli da preokrenu rezultat i da dođu u poziciju da sa penala izbore plasman u finale. Prisebniji u tim trenucima bili su fudbaleri Savulje u čijem je timu odlični Strahinja Lućić koji je u nekoliko navrata pokazao zavidno znanje.

Sjajan i na malom terenu Srđan Điđo Vuković

Ko će od ove dve ekipe na kraju biti na pobedničkom tronu znaće se večeras od 21,00 kada je planirano da sa centra krene lopta. Uvertita finala biće od 20,15 kada se igra utakmica za treće mesto između sinoć poraženih Otpisanih i Česme invest. I u ovom susretu se sa pravom može očekivati dobar fudbal i velik borbu jer je to prilika da se ekipe od posetilaca oproste u pobeničkom stilu.

Inače, danas je veoma bogat program koji startuje već od 15,00 utakmicom pionira za treće mesto, a sastaju se Bjonda i Sirovci. Po završetku te utakmice od 15,45 najmlađi učestnici turnira igraju finale Nelkorp – Sporting. Kadeti na scenu stupaju od 16,30 susretom za treće mesto El Brako – Zlatara Anais, potom od 17,15 finale Česma invest – OFK Mladost.

Po završetku kadetskog finala odigraće se memoriajna utakmica „Bastini prijatelji“ koja se tradicionalno igra, a u znak sećanja na dr Mladena Bastu, velikog zaljubljenika u sport i sjajnog lekara i čoveka. Od 18,45 na scenu stupaju veterani susretom za treće mesto a sastaju se Česma invest – APA Pivara i odmah nakon toga sledi finale između Picerije Zamak i Zaboravljenih.

Od 20,15 kreće susret seniora Časma invest – Otpisani i to je utakmica za treće mesto, a veliko finale je od 21,00 Padrinosi – Savulja.