petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VEČERAS UTAKMICE ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE

Žreb ponekad zna biti nemilosrdan, ali isto tako zna da bude po ukusi navijača, a to bi se moglo reći za večerašnje utakmice letnjeg turnira u malom fudbalu „Čonoplja 2020.“

Program otvaraju ekipe Gold Petrol iz Bajmoka u čijim redovima igraju na daleko poznati fudbaleri poput Lebovića, Maravića, Cvetkovića, Marinkovića i ostalih koji su pobedom startovali turnir i mnogi ih ubrajaju u red favorita za naslov prvaka. Njima će se suprostaviti odlična ekipa iz Stanišića koja nastupa pod imenom Farma Terzić a igraju Vračarić, Purić, Vukadinović…

Marijan Cvetković jedan od najboljih igrača Gold Petrol Bajmok

Treba napomenuti da su igrači Farme Terzić porazom startovali turnir jer su u dramatičnom susretu poraženi sa 4:5 od Menjačnice Dizdar pa večeras moraju dati sve od sebe ukoliko žele prolaz u drugi krug.

U drugom susretu večerašnjeg programa sastaju se ekipe JKP Radnik iz Sivca i Picerija Sicilija iz Crvenke koje predvodi Nikola Šakić sjajni igrač kako malog tako i velikog fudbala. Ujedno treba istaći da su susreti klubova iz ova dva mesta svojevrsni derbiji i da uglavnom profitiraju gledaoci.

Za kraj utakmica ekipa Tepkos u sastavu Ninković, Lučić, Konjović, Purić, Baljak, Ćovin, Sušić… (većina nastupala na zimskom turniru u Apatinu i osvojili naslov prvaka), a sa druge strane ekipa proslavljenog internacionalca Miloša Kosanovića Real sa Ribnjaka gde igraju Vukas, Milošević, Jajić, Mitrović, Sapožnjičenko… Ova utakmica ima posebnu draž, jer je to duel dva ajveća sponzora FK Sloga pa će obostrano biti bodreni od sve većeg broja navijača.

Dakle, sve ovo navodi da će i večeras posmatrači imati priliku da uživaju u nastupina vrhunskih igrača i sa pravom se očekuju pune tribine stadiona u Čonoplji.