utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VEJNOVIĆ NAJTRAŽENIJI IGRAČ

Poslednjih nekoliko godina jedan od najboljih fudbalera na ovim prostorima Branislav Vejnović, trenutno član apatinske Mladosti, svakodnevno je izložen raznim ponudama da promeni sredinu. Ovaj sjajni univerzalac iza sebe ima bogato iskustvo i razumljivo je što ga mnogo žele u svojim redovima, pa se sa nestrpljenjem isčekuje njegova odluka gde će nastaviti karijeru.

-Ja sam zvanično član apatinske Mladosti i prvo i osnovno je da sa čelnicima kluba obavim razgovore o daljoj sudbini. Moj problem je u tome što isto verujem u datu reč kao i potpisu na neki bezvredni papir. Sa ljudima iz Mladosti imam neki dogovor i očekujem da ovih dana detaljno o svemu popričamo kako bi znao na čemu sam i koje su klupske ambicije, iskren je kao uvek Branislav Vejnović.

Branislav Vejnović – Data reč vredi isto kao pitpis na papiru!

Vejnović je svestan svojih kvaliteta kao i činjenice da svako odlaganje razgovora sa nekim novim klubom umenjuje izglede da ostvari dobar angažman. Iz tog razloga teži da se što manje izlaže nekim pregovorima i kontaktima sa klubovima koji javno izražavaju želju da angažuju.

-Sa moje strane bi bilo nekorektno da bilo kome obećam nešto što kasnije neću moći da ispoštujem. Očekujem da u najskorije vreme obavim razgovore sa upravom kluba i da realno sagledamo trenutnu situaciju. Biću iskren i priznati da me je nekoliko klubova iz raznih rangova takmičena zvalo, ali napominjem da ću sve znati za par dana i onda ću biti u prilici konkretno da kažem svoj stav. Isto tako voleo bih da budem što bliže Apatinu. Tu mi je porodica, drugovi, tu sam odrastao i najbolje se osećam kod kuće, ali fudbalska karijera ne traje večno, pa se i to mora uzeti u obzir, kaže Branislav Vejnović igrač koji je trenutno najtraženiji i koji bi dobro došao mnogim klubovima.

Pivnica NA ĆOŠKU