sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VESTI IZ KULTURE – HOR BEČKIH DEČAKA U APATINU

PREDSTAVA pod nazivom „Hor bečkih dečaka“, sa Predragom Ejdusom, Irfanom Mensurom i Slobodanom Bodom Ninkovićem po tekstu Miroljuba Nedovića, a u Mensurovoj adaptaciji i režiji.

„Pred pozorišnom publikom će se naći tragikomedija o ostarelim zemljacima u tuđini, koji rade na crno i trude se da prežive:

Firme su im propale, ostali su bez posla i novca. Već ocvali, našli su se u jednom bečkom podrumu u koji ih je smestio naš čovek, muvara i polukriminalac. Bore se u tom malom prostoru, živeći na poslednjoj lestvici egzistencije. To je komedija koja na tužno-smešan način govori o našim, večito dečačkim snovima o boljem životu. I onda, jedne večeri dok čekaju Novu godinu bez radija i televizije, počinju da lamentiraju nad sudbinom, pevajući stare jugoslovense šlagere iz sedamdesetih i osamdesetih godina.“ Predrag Ejdus

Velika sala Kulturnog centra, sreda 04.04.2018.godine sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara. Vaše ulaznice možete rezervisati već od ponedeljka 26.03.2018.godine na broj telefona 025/773 588 svakim radnim danom od 08-12 časova. Molimo Vas da Vaše rezervisane karte preuzmete na dan predstave od 18 časova do 19.30 časova. Ukoliko to ne učinite biće puštene u prodaju.