nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VESTI ZA NAJMLAĐE

Novogodišnji poklon koncert Radio-televizije Vojvodine i Banetove Leteće gitare za najmlađe sugrađane

Povodom novogodišnjih praznika Radio-televizija Vojvodine i Banetova Leteća gitara daruju vam besplatni koncert za mališane, koji će biti održan u subotu, 29. decembra sa početkom od 10 sati u Studiju M (Ignjata Pavlasa 3).

Drugari će imati priliku da nauče neke nove Banetove autorske pesme i da se prisete starih dečijih pesama.  Taj interaktivni koncert predviđen je za mališane od tri do devet godina, a dobrodošli su i svi oni koji čuvaju iskru detinjstva u sebi, bili oni mame, tate, bake ili deke.

Predviđeno je da će program svojim prisustvom obogatiti popularni dečiji pesnik Tode Nikoletić i kompozitor Jovan Adamov. Ceo događaj će uživo prenositi Radio-televizija Vojvodine na svom prvom programu.

Pozivamo sve mališane da dođu i uživaju u koncertu i druženju za njihovim drugarom Banetom.

Dobro došli!

Branimir Bane Rosić je poznati dečiji kompozitor i tekstopisac, voditelj emisije „Hajde sa mnom u obdanište“ Radio-televizije Vojvodine. 2017. godine izdao je svoj prvi album dečijih pesama „Avanture leteće gitare“ na kojem se našlo dvnaest pesama: Strane sveta, Prirodu čuvajmo pazimo, Koliko ima sati, Kompjuter, U zdravom duhu zdravo telo, Prinčevi i princeze, Deco pazite na znakove, Aprililili, Brojimo do deset svi, Bljak, Knjige čitajmo, Dinosaurus. Njegove pesme su edukativne i društveno angažovane, ali pre svega – iskrene, što deca prepoznaju.  Njegovi koncerti su uvek veoma posećeni, a najmlađoj publici veoma prija Banetov interaktivni pristup.