sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VOJVOĐANSKA LIGA SEVER

BSK- Tisa 0:2 ( 0:1)

Bački Brestovac- Gledalaca 200. Sudija: Strahinja Kovač (Vrbas) 6,5. Strelci: Živković 18, Tači 87. minut. Žuti kartoni:  Jovanović, Đođić ( BSK ), a Panić, Tasić ( Tisa)

BSK: Marinković 7,5, Trifunović 6,5, Jovanović 6,5, Antičević 7, Đođić 7, Bačić 6,5, Vejnović 6 ( Beljanski-), Divjak 7,Kulić –( od 12. min. Agababa 6,5), Savić 7, Danojević 7.

Tisa: Tasić-, Panić 7, ( Apro -), Živković 8, Čabrilo 7,5, Đuranović 7,5, Šijačić 7,5, Mandić 7, Šaban 7, ( Tači 7,5),Šicar 7,5, Boršoš 7, ( Arežina7), Lazić 7,5.

Igrač utakmice: Živković

          Bez osmorice standardnih igrači Brestovlani nisu mogli ravnopravno da se suprotstave gostima iz Adorjana. Već u 11. minutu Boršoš je imao odličnu priliku , ali je bio neprecizan. Malo docnije najbolji igrač susreta Živković je iz igre, iskosa  uputio oštar šut po zemlji i lopta se našla u suprotnom uglu nemoćnog Marinkovića koji je svoj oslabljeni tim spasao ubedljivijeg poraza.

          U drugom poluvremenu igralo se stalno na polovini domaćina koji su bili primorani da se brane. Stvorili su gosti još nekoliko prilika, ali su pobedu overili tek tri minuta pre kraja kada je Tači iz jedne gužve,  sa pet metara udvostručio prednost svoga tima za konačnih – 0:2.

R. Medić

Tekstilac- Polet 1:0 ( 0:0)

Odžaci- Gledalaca 250. Sudija: Miodrag Rakić ( Apatin) 7. Strelac : Latinović 88. minut. Žuti kartoni: Prelić ( Tekstilac), a Ivanović, Aleksić, Doroslovac, Zlatković ( Polet).

Tekstilac: Ignjatović 7, Drpljanin 6,5, Gostović 7, Josović 6,5, Latinović 8, Dakić 6,5 ( od 65. Branković 7), Božičić 7,5, Ognjenović 7, Mitrović 6,5 (od 89. Doroslovac-), Stanojković 6,5.

Polet: Ivanović 8, Aleksić 6,5 ( od 80. Stojković-), Stanojković 6,5, Doroslovac 7, Jovović- ( od 15. min. Ž. Stanković 6,5), Anđelković 6,5, Milunović 7, Divljak 7, Zlatković 7, Stošić 7.

Igrač utakmice: Latinović

U duelu opštinskih rivala do minimalne pobede su došli domaći igrači koji su meč ušli nedovoljno motivisano, što su gosti iskoristili i bili  bolji u prvom poluvremenu. Posle dva kiksa odbrane Odžačana u izglednim šansama su se našli Divljak i Zlatković, ali nisu umeli da iskoriste ove poklone.

U drugom poluvremenu kapiten Božičić i saigrači su pojačali pritisak, ali nisu uspevali da probiju čvrstu odbranu Poleta. U 60. Minutu Josović je sa dvadesetak metara dobro pucao, ali je Ivanović još bolje reagovao. Deset minuta kasnije Božičić je uputio šut u sam igao, ali je vratar gostiju još jednom uspešnom reagovao.

Samo minut pre pogotka domaćih, Divljak je imao dobru priliku, ali se nije snašao i šansa je otišla u nepovrat. Minut kasnije usledila je kazna. Branković je iz slobodnog udarca uputio loptu na gol, Ivanović je kratko odbio do Latinovića kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu za konačnih – 1:0.

R. Medić