četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VOJVOĐANSKA LIGA SEVER – SOMBORCI ŽELE NOVE BODOVE NA SVOM OGNJIŠTU

Povratak Mike Matijevića

Nakon prošlonedeljne pobede fudbalera somborskog Radničkog u susretu sa OFK Tavankutom iz istoimenog mesta, želja svih u klubu je da se i u narednom, trinaestom kolu uknjiže novi bodovi iz susreta sa Bačkom iz Pačira. Svesni da je teško doći do bodova u ovoj utakmici, izabranici trenera Damira Vukovića, vredno su radili ove nedelje, i pred sobom imaju jedan cilj, a to je pobediti vrlo neugodnog gosta iz Pačira. Drugi važan momenat pred Somborcima je igra pred domaćom publikom i zaustavljanje negativnog trenda poraza, jer od pet utakmica na Gradskom stadionu, fudbaleri Radničkog su tri puta teren napuštali pognute glave.

Očekuju njegov povratak, Matijević

Iz Sombora su do sada bodove odneli fudbaleri Budućnosti iz Mladenova, apatinske OFK Mladosti i čonopljanske Sloge, a pobeđeni su Mladost iz Bačkog Petrovca i Tekstilac iz Odžaka. Somborci su do sada šest bodova osvojili kući a deset su doneli sa gostovanja. Na drugoj strani ekipa Bačke, koja se sa bodom manje nalazi mesto niže na tabeli od svoga domaćina, ima jednu pobedu iz susreta na gostovanju i solidan tim, koji je u stanju da iznenadi i jače ekipe od Radničkog .U svoje predposlednje izdanje ove jeseni na Gradskom stadionu, tim Radničkog će izaći sa standardnom postavom, a to znači sa osam bonus igrača i suprostaviće se znatno iskusnijem gostu iz Pačira.
Dan pred ovaj susret, na treningu se pojavio i Milan Matijević-Mika, koji je duže vreme povređen i nije igrao, i ako je sanirao sve povrede, njegov povratak u prvi tim mogao bi da se očekuje uskoro, a to je veliko pojačanje somborskih crveno-belih.

V. Janković