sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZAVRŠEN ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU, SOMBORSKA EKIPA COFFIE TIME PRVAK

FINALA PO UKUSU GLEDALACA

Seniorskim finalom kakvo bi svaki organizator poželeo okončan je, nakon bogatog programa koji je trajao 13 večeri, apatinski zimski turnir u malom fudbalu „Apatin 2019/20“. Titulu prvaka ponela je somborska ekipa Coffe Time koja je u finalu savladala prvog favorita NTM Čikerija sa 3:1 i pored titule najboljeg uvećela svoj kontor sa 200.000 dinara kolika je bila nagrada za prvaka.

Finale je bilo uzbudljivo, u pojedinim trenucima čak i puno varnica, ali sve u granicama korektnosti, jer su akteri bili veliki sportisti kojima na kraju nije bilo teško da jedan drugome pruže prijateljski ruku i čestitaju na uspesima. U pobedničkom sastavu bilo je nekoliko pojedinaca koji su bili na visini zadatka, a i ovoga puta briljirao je golman Dejan Jeličić koji je bio nesavladljiv i branio je ono što su mnogi već videli u golu. On je zasluženo poneo epitet najboljeg golmana turnira, a njegovo proglašenje je propraćeno dugim i zasluženim aplauzom objektivnih gledalaca. Kod seniora najbolji strelac je Srđan Vukovič (NTM Čikerija), a najbilji igrač Dejan Lučić takođe iz pobedničkog sastava. Treće mesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa Max bet koja je savladala River Plate sa 5:4.

U ostalim finalima postignuti su sledeći rezultati: mlađi pioniri Mladost 2 – Mladost 1 0:4, pioniri Otpisani – Džimikomerc 0:1, najbolji strelac Branislav Petrović (Pariz), golman MIloš Stupar (Otpisani), igrač Jovan Tadić (Džimikomerc), kadeti Cold berr – Česma invest 0:2, najbolji strelac Aleksa Grabež, golman Aleksa Majstorović a igrač Nemanja Vidaković svi iz pobedničkog tima,

veterani: POKS – Picerija Zamek 2:5, prvi strelac turnira je Damir Bogunović (Picerija Zamak), golman Branislav Vujinović (POKS) a igrač Miroslav Paunović (Picerija Zamak).