ponedeljak, 2 avgustaApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZAVRŠENI GRAĐEVINSKI RADOVI, PREOSTALO OPREMANjE

Polovinom septembra direktorica Centra za socijalni rad Apatin Nikolina Sučević i predsednica opštine Apatin Dubravka Korać najavile su izgradnju logopedsko-defektološkog kabineta i senzorne sobe.

Opština Apatin ulazi u jedan ozbiljan i dugoročan projekat sa ciljem da pomognemo roditeljima dece   sa određenim smetnjama u razvoju. Ideja je da pri Centru za socijalni rad organizujemo rad defektologa,logopeda, psihologa i pedagoga koji bi deci bili na usluzi radnim danima tokom popodnevnih časova i gde bismo izbegli potrebu roditelja da decu odvode u Sombor za takve usluge. Opština će u naredna tri meseca u tu uslugu, odnosno opremanje adekvatnog prostora, uložiti oko milion dinara, izjavila je tom prilikom predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Obzirom da se bliži kraj godine, od direktorice Centra za socijalni rad Apatin smo saznali da sve teče kako je planirano.

Trenutno su završeni svi građevinski radovi, a u narednom periodu očekujemo i da se uređen prostor i kompletno opremi kako bismo mogli početi sa korišćenjem, rekla je Nikolina Sučević.