nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

TURNIR VEĆ SADA POBUĐUJE INTERESOVANJE

Detalj sa prošlogodišnjeg turnira, Goran Bačić najbolji igrač kod veterana

Juče je utanačen datum početka zimskog turnira u malom fudbalu koji se igra u organizaciji Sportskog saveza optine Apatin, a u hali OŠ „Žarko Zrenjanin“. Turnir počinje 24. decembra i igraće se u kategorijama seniori, pioniri, mlađi pioniri i veterani. Na osnovu onoga što se već sada može zaključiti, ove godine vlada dosta dobro interesovanje mladih, jer je dosadašnja organizacija bila veoma uspešna, pa je to doprinelo da takmičari steknu poverenje organizatora.

Treba se nadati da će ove godine gledaoci imati priliku da vide mnogo novih dečaka koji su minulih godina osvajali razne dečije turnire šriom Srbije, ali se ne zna pravi razlog zašto nisu nastupali pred svojim sugrađanima. Svi detalje oko turnira mogu se dobiti u Sportskom savezu opštine Apatin, kao i na našem sajtu koji će redovno izveštavati o rezultatima i dešavanjima na turniru.

Ono što se već sada zna je nagradni fond kod seniora. Prvo mesto 100.000 dinara, drugo 50.000 i treće 30.000 dinara. Za mlađe takmičare obezbeđene su lepe nagrade u vidu medalja, pehara, plaketa i sportskih rekvizita.